2024.09.09. Mérkőzés
Az Imrik László vezette veszprémi labdarúgócsapat 2-1-re nyert a vendég, jó erőkből álló ETO Akadémia ellen a harmadosztályú bajnokság vasárnapi összecsapásán.
Practical VSC: Hetedik derbi, ötödik diadal!

A Practical VSC idei hetedik mérkőzésére készült vasárnap a vendég győri ETO Akadémia ellen.

Az első játékrészben kiegyenlített játék folyt a pályán, de ahogy a támadók, úgy a védelmek és a kapusok is remekeltek: egyik oldalon sem született találat a szünetig (félidő: 0-0). A második felvonás elején sikerült a győrieknek rést találniuk a veszprémi pajzson: Kulcsár volt eredményes (47. perc: 0-1).

A bakonyiak ritmust váltottak és kevesebb mint egy percen belül egalizáltak is Nagy Richárd jóvoltából (1-1).

A folytatásban is inkább a házigazda akarata érvényesült: Kószás Krisztián a hatvanegyedikben eldöntötte az újabb három pont sorsát (végeredmény: 2-1).

A Practical VSC idei ötödik győzelmével továbbra is a bajnokság élmezőnyébe tartozik. Imrik László együttese a nyolcadik körben (szeptember 22., 16.00) a Mosonmagyaróvár vendége lesz.

Labdarúgó NB III Észak-Nyugati csoport, 7. forduló:
Practical VSC – ETO Akadémia 2-1 (0-0)
Veszprém, Városi Stadion. Vezette: Horváth P.
Practical VSC: Kovács – Görgényi, Kószás, Molnár (Csepregi, 58.), Puska (Bakos, 58.), Volter (Dobsa, 71.), Baldauf, Dömötör, Szabó (Tömösvári, 58.), Nagy (Szűcs, 91.), Kiss.
Vezetőedző: Imrik László.
ETO Akadémia: Ruisz – Selyem (Csorba, 81.), Kulcsár, Kiss, Herczeg, Mascoe, Koncz, Varga (Csala, 46.), Bíró, Rátonyi (Tarcsi, 62.), Deákovits (Pálfalvi, 62.).
Vezetőedző: Nagy Ádám.
Gólszerzők: Nagy (48.), Kószás (61.)., ill. Kulcsár (47.),