2024.09.01. Mérkőzés
A Practical VSC 2-1-es győzelmet aratott a Szombathelyi MÁV Haladás VSE otthonában a labdarúgó NB III észak-nyugati csoportjának hatodik fordulójában vasárnap délután.
Utolsó perces góllal nyert a Practical VSC!

A hétközi, újpesti diadalt követően Szombathelyre is győzelem reményében látogatott Imrik László csapata, amely kiegyensúlyozott teljesítményével a tabella harmadik helyéről várhatta a találkozót.

Az első játékrészben kiegyenlített játék folyt a pályán, mindkét félnek voltak lehetőségei a vezetés megszerzéséhez. A gólcsendet Molnár Balázs törte meg a negyvenegyedikben, előnyt szerezve ezzel a veszprémieknek a szünetre is (félidei részeredmény: 0-1).

A második felvonás elején a hazaiak gyorsan válaszoltak: Fehér Dániel a 49. percben egyenlített. A hajrá izgalmas volt, a kapusoknak több bravúrt is be kellett mutatniuk. Úgy festett, osztozkodnak a pontokon a felek, ám az utolsó minutumban Tömösvári egy remek akció végén eldöntötte mindhárom pont sorsát (végeredmény: 1-2).

A Veszprém újabb fontos győzelmet aratva továbbra is a bajnokság harmadik helyén áll.

Imrik László együttese szeptember 8-án (16.00) az ETO Akadémiát fogadja.

Labdarúgó NB III észak-nyugati csoport, 6. forduló:
Szombathelyi Haladás VSE – Practical VSC 1-2 (0-1)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum. Vezette: Drabon.
Szombathelyi Haladás VSE: Horváth A. – Czuczi (Dezamits, 78.), Varga (Szenczi, 68.), Tóth (Tarján, 46.), Ferencz, Hende (Árvay, 46.), Horváth M., Szakály, Vigh, Jancsó, Fehér (Likerecz, 86.).
Vezetőedző: Szenczi Imre.
Practical VSC: Kemenes – Görgényi, Kószás, Molnár (Szabó, 76.), Puska (Bakos, 60.), Volter (Dobsa, 60.), Baldauf, Dömötör, Csepregi (Tömösvári, 60.), Nagy (Schőnig, 86.), Kiss.
Vezetőedző: Imrik László.
Gólszerzők: Fehér (49.), ill. Molnár (41.), Tömösvári (90.)