2020.12.07. Mérkőzés
Az első játékrészben öt gól is esett, a másodikban azonban csak egy: 3-3-as döntetlent játszott a Practical VLS a vendég Nagykanizsával vasárnap a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának huszonegyedik fordulójában.
Hatgólos rangadón mentett pontot a VLS

Városunk harmadosztályban szereplő labdarúgócsapatának, a Practical VLS-nek a héten nulla fok alatti hőmérsékletben, ónos esőben is aktívan edzenie kellett, hiszen vasárnap délután hazai összecsapás várt a bakonyiakra. A nagy rivális Nagykanizsa elleni találkozó előtt a veszprémiek vezetőedzője, Pető Tamás lapunknak elmondta, Krebsz és Major játékára sérülés miatt nem számíthat. Hozzátette, játékosai ettől függetlenül mindent megtesznek majd a győzelemért, ugyanis nem mondtak le az őszi, dobogós helyezésről.

Rangadóhoz méltóan vette kezdetét az NB III huszonegyedik fordulójának derbije: a fiatal Molnár Balázs révén a házigazda már a tizenkettedikben előnybe került (1-0). A jó erőt képviselő Zala megyeiek ezt követően azonban Ekker duplájával és Vlasics bombájával megfordították a mérkőzés állását (36. perc: 1-3). A VLS viszont nem adta fel: Gálfi által még a szünet előtt szépített (40. perc: 2-3).

A pihenőt követően Gálfi második találatával ismét egált mutatott az eredményjelző (55. perc: 3-3). A Practical pedig rendezte sorait védekezésben, így a kanizsaiak nem is tudták azt már feltörni. Ugyanakkor sajnos a bakonyiaknak sem sikerült több gólt jegyezniük, így a hatgólos rangadón végül osztozkodtak a pontokon a felek (végeredmény: 3-3).

Ezzel a döntetlennel a Pető-csapatnak matematikailag már nincs esélye az őszi felvonásban a dobogón végezni. Ugyanakkor, ha Dobsáék a jövő szerdai, Érd elleni zárt kapus hazai mérkőzésen győzelmet aratnak, akár még megcsíphetik a negyedik helyet is.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 21. forduló:
Practical VLS–FC Nagykanizsa 3-3 (2-3)
Veszprém, Városi Stadion, zárt kapuk. Vezette: Horváth P. (Domján, Frank)
VLS: Deczki – Dobsa, Gulyás, Gálfi, Kovács D., Molnár, Nagy R. (Keresztes, 93.), Rédling, Vass, Somogyi, Babos (Pavlitzky, 46.) Vezetőedző: Pető Tamás.
Nagykanizsa: Horváth M. – Baráth (Bagó, 77.), Papp, Szegleti, Török (Kovács Gy., 62.), Kretz, Szabó P. (Péntek, 77.), Ekker (Vass Gy., 89.), Vlasics (Lőrincz, 62.), Horváth B., Major. Vezetőedző: Koller Zoltán.
Gólszerzők: Molnár B. (12.), Gálfi (40., 55.) ill. Ekker (16., 36.,), Vlasics (25.).